Van Wolfswinkel: ''Het is een beetje vreemd en bizar, maar ook erg leuk''

( 0 reacties)
Van Wolfswinkel: ''Het is een beetje vreemd en bizar, maar ook erg leuk''

Deze week staan de eerste wedstrijden in de derde voorronde van de Europa League op het programma. Vitesse neemt het donderdag op tegen FC Basel, dat verrassend werd uitgeschakeld in de tweede voorronde van de Champions League.

Voor Ricky van Wolfswinkel is het een bijzondere wedstrijd. De oud-spits van FC Utrecht draagt tegenwoordig het shirt van FC Basel, maar was eerder ook actief bij Vitesse. "Ik heb al vaker tegen een oude club van me gespeeld", zegt Van Wolfswinkel in De Gelderlander. "Met FC Utrecht tegen Vitesse. En andersom. Dit is de loting geworden. Beetje vreemd en bizar, maar ook erg leuk. Ik kijk er naar uit om weer in Arnhem op het veld te staan."

Van Wolfswinkel heeft bij Vitesse, dat FC Utrecht uitgeschakelde in de play-offs om Europees voetbal, nog veel bekenden. "Dat is nu wel leuk. Maar topsport is wars van sentiment. Ik had met Basel liever tegenover Spartak Moskou gestaan (nu tegenstander in derde voorronde Champions League voor PAOK, red.). Alleen hebben wij gefaald. We hebben wel het een en ander recht te zetten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›