Homepage » Historie & oud-spelers » Van Wolfswinkel staat open voor Feyenoord: ''Dan kunnen ze bellen''

Van Wolfswinkel staat open voor Feyenoord: ''Dan kunnen ze bellen''

( 0 reacties)
Van Wolfswinkel staat open voor Feyenoord: ''Dan kunnen ze bellen''

FC Basel-aanvaller Ricky van Wolfswinkel werd de afgelopen tijd al een paar keer in verband gebracht met Feyenoord, waar hij wordt getipt als mogelijke opvolger van Nicolai Jørgensen. De Deen maakt mogelijk een transfer in de zomer en in dat geval is de 29-jarige Van Wolfswinkel wellicht een goede opvolger.

Van Wolfswinkel ziet een mogelijke transfer naar Feyenoord wel zitten, zo zei Van Wolfswinkel dinsdagavond voor het heenduel tussen Vitesse en FC Utrecht in de finale van de play-offs om Europees voetbal. "Ik hoor de geruchten natuurlijk ook. Het komt ook in Zwitserland in de pers, maar dat is het ook. Of er wat speelt? Niet dat ik weet. Dat is ook de afspraak met m'n zaakwaarnemer Louis Laros", zei Van Wolfswinkel tegen FOX Sports.

"Ik hoef geen dingetjes te weten. Als iets serieus is, hoor ik het wel. Ik wil me daar niet druk over maken. Als Feyenoord echt geïnteresseerd is, dan weten ze ons te vinden. Dan kunnen ze bellen, zeker weten", aldus Van Wolfswinkel, die bij het duel aanwezig was om afscheid te nemen van de Vitesse-supporters. Dit omdat hij afgelopen zomer Vitesse verruilde voor de Zwitserse topclub. Vitesse verkocht Van Wolfswinkel voor 5 miljoen euro aan Basel, waar hij nog tot medio 2020 vastligt.

Van Wolfswinkel begon zijn loopbaan ook bij Vitesse en speelde ook voor onder meer FC Utrecht, waar hij 35 keer scoorde in tachtig competitieduels van 2009 tot en met 2011. Hij speelde ook voor onder andere Sporting Portugal en Norwich City.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!