Homepage » Historie & oud-spelers » ''Als speler van FC Utrecht wist ik ook nooit te winnen in De Kuip''

''Als speler van FC Utrecht wist ik ook nooit te winnen in De Kuip''

( 0 reacties)
''Als speler van FC Utrecht wist ik ook nooit te winnen in De Kuip''

Het seizoen nadert zijn einde en dat betekent dat in alle competities de beslissing valt. FC Utrecht hoopt dit seizoen nog als vierde te eindigen, maar daarvoor moet gewonnen worden van Feyenoord. Die ploeg is druk bezig met de bekerfinale.

Robin Nelisse speelde voor beide clubs, maar hij denkt dat de Rotterdammers de wedstrijd tegen FC Utrecht en de bekerfinale tegen AZ winnen. "Feyenoord gaat beide wedstrijden winnen. Maar dat gebeurt wel nipt", blikt hij vooruit tegenover ELF Voetbal

De oud-voetballer komt niet heel vaak in stadions om een wedstrijdje te bekijken, maar laatst was hij wel aanwezig bij een wedstrijd van de Rotterdammers. "Normaal ben ik niet vaak in De Kuip. Ik ben een echte 'mooiweervoetbalkijker'." Hij gaat daarom dit weekend ook niet naar het duel van zijn oude werkgevers. "De beelden zie ik later voor de televisie.''

Nelisse verwacht een mooie wedstrijd, maar door zijn eigen ervaringen denkt hij dat de Rotterdammers winnen. ''Ik verwacht een mooie wedstrijd. Twee ploegen die kort op elkaar staan in de competitie en de wedstrijden tussen Feyenoord en FC Utrecht zijn altijd leuk om te zien. Ik verwacht een zege voor Feyenoord. Ze spelen thuis en voor het eigen publiek willen ze altijd iets extra's laten zien. Als speler van FC Utrecht wist ik ook nooit te winnen in De Kuip."

De oud-aanvaller heeft nog wel het beste voor met FC Utrecht. "Ik kende daar veel plezier en heb zeker nog een fijn gevoel bij die club. Het zou mooi zijn als FC Utrecht straks de play-offs wint", aldus Nelisse.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!