Homepage » Historie & oud-spelers » ''Ik heb wel met FC Utrecht gesproken, maar ik wilde een nieuwe uitdaging''

''Ik heb wel met FC Utrecht gesproken, maar ik wilde een nieuwe uitdaging''

( 1 reacties)
''Ik heb wel met FC Utrecht gesproken, maar ik wilde een nieuwe uitdaging''

Dave Bulthuis keerde deze winterse transfermarkt terug op de Nederlandse velden. De voormalig speler van FC Utrecht tekende bij SC Heerenveen, waar hij de afgelopen twee wedstrijden meteen in de basis begon.

“Ik heb wel met FC Utrecht gesproken.  Maar ik wilde een hele nieuwe uitdaging. Heerenveen is een mooie club en mijn voorouders komen uit Friesland. Dat maakt het extra mooi om hier te zijn", begint Bulthuis tegenover ELF Voetbal. "Het niveauverschil is hartstikke groot. Het tempo ligt hier veel hoger dan in Azerbeidzjan en dat is wel wennen. De laatste zes maanden heb ik een achterstand opgebouwd. Europa loopt enorm voor.”

Met SC Heerenveen hoopt Bulthuis de play-offs te behalen. "Ik voel me alweer beter dan vorige week en met een beetje wedstrijdritme zit ik gewoon weer op mijn oude niveau. Ik wil topfit worden en me in de kijker spelen. Met SC Heerenveen hoop ik minimaal de play-offs te halen en die ook te winnen. Als we bij ons de juiste mensen aan de bal krijgen komt dat wel goed.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 Jan 2018 om 14:09
    Blij toe. Denk niet dat we hem in deze vorm kunnen gebruiken. Altijd al een domme schopper gevonden. Er vast wel iets beters te vinden.
zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›