Van der Maarel beseft: ''Dan kan het zijn dat hij voor iemand anders kiest''

Van der Maarel beseft: ''Dan kan het zijn dat hij voor iemand anders kiest''

FC Utrecht leek sterk aan het seizoen te begonnen, maar zakte na de nederlagen tegen FC Groningen, FC Twente en PSV een aardig eind terug. De Domstedelingen bezitten de tiende plaats, maar Van der Maarel waakt voor onrust.

"Het is heel opportunistisch. Na de seizoenstart werden we landskampioen, maar na die twee nederlagen sloeg het om", begint hij tegenover FOX Sports. "Het is eenmaal de realiteit."

"We weten waar we mee bezig zijn en ik denk dat we op de goede weg zijn. Het gaat ook wel een beetje met vallen en opstaan is nu gebleken, maar het is nu aan ons weer om ons op te richten en die lijn omhoog te pakken", kijkt Van der Maarel vooruit.

Van der Maarel beleefde zelf ook niet zijn beste wedstrijden, maar wil zich graag terugknokken. "Als je elf goals om je oren krijgt, dan kan het zijn dat een trainer voor iemand anders kiest. Helemaal met deze grote selectie. Het is aan mij om dan te laten zien dat ik erin hoor. De historie heeft laten blijken dat het me vaak is gelukt, dus daar ga ik nu ook weer voor", besluit de verdediger.

Lees ook:
Reacties ›
-