Willem II-spits wil FC Utrecht uitdagen: ''We zijn intact gebleven''

0
Willem II-spits wil FC Utrecht uitdagen: ''We zijn intact gebleven''

Willem II beleefde vorig seizoen onder Adrie Koster een droomseizoen en haalde voor het eerst in vijftien jaar Europees voetbal. Pavlidis was de topscorer dat seizoen met elf doelpunten en laat bij Voetbal International weten dit jaar weer voor Europees voetbal te willen gaan.

"Wij zijn als elftal intact gebleven, met een paar goede nieuwe spelers erbij. We willen doorgaan zoals we vorig seizoen hebben gedaan. Topvijf is realistisch, maar de concurrentie heeft niet stilgezeten", aldus Pavlidis. Hij schat met name FC Utrecht en Vitesse in als grote concurrenten.

"Met name FC Utrecht en Vitesse hebben goede transfers gedaan, voor zover ik het nu kan inschatten. Die twee ploegen zijn in mijn ogen beter dan vorig seizoen. Hopelijk hebben wij als ingespeeld elftal een klein voorsprongetje."

"Ik vind dat wij moeten aantonen dat we een jaar verder zijn", gaat hij verder. "We kunnen niet blijven roepen dat we een jonge ploeg hebben, we zijn allemaal een jaar ouder en een jaar verder. Nationaal en internationaal mogen mensen best iets verwachten van Willem II. Ook van mij ja, ik hou wel van een beetje druk."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!