''Als het aan mij had gelegen, had ik zaterdag liever gevoetbald''

0
''Als het aan mij had gelegen, had ik zaterdag liever gevoetbald''

Myron Boadu had het liefst gezien dat de wedstrijd van AZ tegen FC Utrecht 'gewoon' was doorgegaan. De spits van de Alkmaarders zag hoe de wedstrijd die voor afgelopen weekend gepland stond op het laatste moment werd verplaatst door de KNVB.

"Als het aan mij had gelegen, had ik zaterdag liever gevoetbald. Ik snap waarom we niet spelen, maar als je als spits in die flow komt, dan wil je door. Bovendien was Utrecht-uit een goeie test geweest voor Kiev. Hadden we kunnen zien hoever we als ploeg waren. Maar als dat weekje extra rust straks helpt tegen Kiev, dan hoor je mij niet klagen", begint Boadu in De Telegraaf.

Boadu begint inmiddels steeds beter in zijn ritme te komen. "Het was lekker om met Jong Oranje twee duels gespeeld te hebben. Uit tegen Wit-Rusland 65 minuten, thuis tegen Noorwegen de hele wedstrijd, na het oefenduel met Telstar de tweede keer dit seizoen dat ik 90 minuten heb meegedaan."

"Ik was moe na de wedstrijd tegen Noorwegen. Lekker moe, want ik pikte nog even mijn goaltje mee. Daarvoor had ik er twee tegen Wit-Rusland gemaakt. Dat helpt mij om in vorm te komen: als ik eenmaal begin te scoren, dan gaat het vrij snel", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!