Van den Brom wil team bij elkaar houden: ''Jordy gaat met hem aan de slag''

0
Van den Brom wil team bij elkaar houden: ''Jordy gaat met hem aan de slag''

Urby Emanuelson werd in 2017 naar FC Utrecht gehaald vooral vanwege zijn ervaring, maar is steeds belangrijker geworden en heeft op veel verschillende plekken gespeeld. Juist hierom zou John van den Brom hem langer in de Domstad willen houden.

"Voor Urby geldt hetzelfde als JC (Bahebeck, red), ook met hem gaat Jordy (Zuidam, red.) aan de slag", vertelt Van den Brom in het programma Een Berg Sport van RTV Utrecht. "Ik ben alweer vooruit aan het kijken. Ik denk dat het onze kracht kan worden als we alle jongens bij elkaar kunnen houden."

Daarin zijn onder andere Adrián Dalmau en Gyrano Kerk van groot belang. "We hadden natuurlijk heel veel verwacht van de ruil met Heracles tussen Dessers en Dalmau. Alleen is Adrian veel te weinig fit geweest om datgene te kunnen laten zien wat hij eigenlijk kan", aldus de trainer. 

Of Kerk bij FC Utrecht blijft, is nog maar de vraag. Hij staat namelijk in de belangstelling van Celtic. "Er is op dit moment - al kan dat morgen anders zijn - geen concrete belangstelling", geeft Van den Brom aan. "Maar ik verwacht dat alles in september wel weer op gang komt, zeker als de transferperiode wordt verlengd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›