Mulder moet het ontgelden: ''Meerdere keren voor dikke lul uitgescholden''

0
Mulder moet het ontgelden: ''Meerdere keren voor dikke lul uitgescholden''

Siemen Mulder moest het zondagavond ontgelden bij John van den Brom. De trainer van FC Utrecht was kwaad over de wijze waarop scheidsrechter Mulder leiding gaf aan de wedstrijd tegen Willem II (1-1)  en stak zijn mening niet onder stoelen of banken. Mulder is niet gediend van de uitlatingen.

"Ik hoor dat via via, dus, ik wil het wel zelf nog terugluisteren, maar ik word meerdere keren voor dikke lul uitgescholden..", zegt de leidsman tegenover FOX Sports. "Volgens mij is dat niet een manier zoals je in het betaald voetbal met elkaar om moet gaan."

Het doelpunt dat Willem II maakte had volgens Van den Brom afgekeurd moeten worden. "Het was een lichte overtreding. Ik liet tijdens de wedstrijd ook veel dingen gaan, dus ja.. Daar wordt dan op gereageerd, maar ik weet niet of het op die manier moet."

Mulder snapt dat de videoscheidsrechter niet ingreep. "De VAR mag niet ingrijpen, want de bal gaat eerst breed en dan terug. Dan pas komt de aanval. Het moet een duidelijke overtreding zijn in een directe aanval. Dat was hier niet het geval, dus mag de VAR niets doen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›