VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II

FC Utrecht is er zondagavond niet in geslaagd om de drie punten mee te nemen naar Utrecht. De ploeg van trainer John van den Brom gaf een voorsprong in de blessuretijd uit handen: 1-1.

De bezoekers kwamen sterk uit de startblokken. Al na vier minuten lag de bal voor FC Utrecht in het netje. Jean-Christophe Bahebeck opende de score na een snelle counter. FC Utrecht had kans op kans om de score uit te breiden, maar Timon Wellenreuther voorkwam erger voor Willem II.

Na rust hadden Adam Maher en Bart Ramselaar kans om de score verder uit te breiden, maar zij faalden. Willem II bleef in leven en had geloof in de gelijkmaker. Die kwam er ook: Paul Gladon bracht in de blessuretijd de eindstand op 1-1.

Opstelling Willem II: Timon Wellenreuther; Bart Nieuwkoop, Sebastian Holmén, Jordens Peters (88. Görkem Sa?lam), Miquel Nelom; Driess Sadiki, Mike Trésor Ndayishimiye, Damil Dankerlui (78. Paul Gladon); Ché Nunnely (82. Marios Vrousai), Vangelis Pavlidis, Mats Köhlert

Opstelling FC Utrecht: Jeroen Zoet; Sean Klaiber, Justin Hoogma, Urby Emanuelson, Leon Guwara; Sander van de Streek, Adam Maher, Simon Gustafson; Gyrano Kerk (89. Lamine Sané), Jean-Christophe Bahebeck (65. Joris van Overeem), Kristoffer Peterson (72. Bart Ramselaar)