VIDEO | Samenvatting: Hilterman helpt Jong FC Utrecht aan zege OFFICIEEL | Strieder tot einde van het seizoen bij PEC Zwolle BREAKING | 'FC Utrecht verhuurt Strieder aan eredivisionist' Peterson direct in selectie; drietal keert terug bij FC Utrecht Van den Brom blij met Peterson: ''Liepen mank aan de linkerkant''

Hoogma begripvol naar publiek: ''Het is aan ons om het beter te doen''

( 0 reacties)
Hoogma begripvol naar publiek: ''Het is aan ons om het beter te doen''

Justin Hoogma kan wel begrijpen dat een deel van het FC Utrecht-publiek haar spelers uitfloot na het verloren duel met RKC Waalwijk. Volgens Hoogma is het aan de spelers van FC Utrecht om het fluitconcert in applaus te doen veranderen. 

"Leuk is anders. Als je als speler uitgefloten wordt, dan is dat natuurlijk niet leuk", begint Hoogma bij RTV Utrecht. "Het was echter wel begrijpelijk. Als spelers moeten wij ook onze verantwoordelijkheid nemen. We moeten eerlijk naar onszelf zijn: het was gewoon niet goed genoeg."

Hoogma hoopt de aanhang van FC Utrecht zondag tegen FC Groningen meer bieden. "Het publiek wil iets mooi zien, ze willen goed voetbal zien. Dat zagen ze afgelopen zondag niet. Dan kunnen er fluitconcerten plaatsvinden. Dat is wel begrijpelijk. Het is aan ons als spelers om het beter te doen. Als wij presteren, dan staan de supporters ook weer pal achter ons", besluit Hoogma. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 24 januari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›