Janssen constateert: ''Een probleem met het creëeren van kansen''

0
Janssen constateert: ''Een probleem met het creëeren van kansen''

Willem Janssen constateert dat het FC Utrecht aan creativiteit ontbreekt. De Domstedelingen verloren zondag voor de derde keer op rij. Ditmaal was RKC Waalwijk te sterk. 

"Dit is zwaar teleurstellend", zegt Janssen na afloop in gesprek met FOX Sports. "De eerste helft was heel matig van onze kant. Er was te weinig diepte en te weinig tempo in ons spel. Na rust ging het eerste wel goed en heb je het idee dat het doelpunt gaat vallen."

Tegen RKC wist FC Utrecht voor de derde wedstrijd op rij het net niet te vinden. "Wij hebben een probleem met het creëren van kansen", constateert Janssen. "Elke voorzet wordt geblokt, elke steekbal is verkeerd. Op die manier creëer je gewoon heel weinig. En dan krijgen zij een vrije trap en scoren ze."

Het publiek van FC Utrecht toonde zich tijdens de wedstrijd kritisch. "Het helpt niet mee, maar het is wel begrijpelijk. Je moet daar als een kerel op reageren en het tempo omhoog gooien. Dat probeerden we na rust ook wel, maar we hebben denk ik anderhalve kans gecreëerd. Dat is gewoon te weinig", besluit Janssen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›