''Ik denk dat wij elkaar in dat opzicht niet snel kunnen verrassen''

0
''Ik denk dat wij elkaar in dat opzicht niet snel kunnen verrassen''

Vijf jaar lang zat John van den Brom bij AZ, in de zomer stapte hij over naar FC Utrecht. Met die club treft hij morgen zijn oude club.

"Het is wel bijzonder omdat ik daar vijf jaar met verleden gewerkt heb en sportief het één en ander bereikt hen met de club en de jongens. Dan is het leuk om morgen om tegen je oude ploeg te staan", vertelt Van den Brom tegenover FC Utrecht.

"Aan de andere kant, sentiment geldt niet in het voetbal", vervolgt de oud-trainer van AZ. "Ik werk nu hier met net zoveel plezier. Morgen is maar één ding belangrijk, namelijk dat wij in het spoor van AZ blijven op de ranglijst. Daarvoor hebben we een goed resultaat nodig."

Dan zal het wel beter moeten dan tegen Ajax (4-0 verlies). "Ik weet zeker dat het beter gaat, want thuis, zeker met onze eigen supporters, zijn we moeilijk te verslaan. Dus dat moeten we vast houden", vervolgt de trainer van FC Utrecht.

"Ze spelen al heel lang op dezelfde manier en met dezelfde spelers", weet Van den Brom over AZ. "Het is altijd even afwachten hoe zij uit de interlandperiode komen, maar ik verwacht niet dat Arne (Slot, red.) opeens iets anders gaat doen, net zoals dat ik niets anders ga doen omdat we tegen elkaar spelen. Ik denk dat wij elkaar in dat opzicht niet snel kunnen verrassen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›