Paes verklapt: ''Als ik heel eerlijk ben wilde ik graag naar PSV'' Klaiber over 'maatregelen' Van den Brom: ''Moeilijk uit te leggen'' FC Utrecht treft CL-deelnemer op trainingskamp onder Spaanse zon Van den Brom kritisch op FC Utrecht: ''Dat irriteert me wel'' ''FC Utrecht voor tiende keer rode cijfers onder Van Seumeren''

''Van den Brom is wel een beetje in het voordeel''

( 0 reacties)
''Van den Brom is wel een beetje in het voordeel''

John van den Brom treft zaterdagavond een oude bekende. De trainer van FC Utrecht is de langstzittende trainer ooit van AZ. 

"Als je denkt aan Utrecht dan denk je natuurlijk meteen aan John van den Brom", zegt de huidige AZ-trainer Arne Slot met een glimlach tegenover AZ. "Ik heb hier twee jaar met hem gewerkt bij AZ en anderen hebben nog veel langer met hem gewerkt. We hebben nog regelmatig contact met elkaar en ik kijk er erg naar uit om hem weer te zien."

Hoewel Van den Brom AZ van binnen en buiten kent, denkt Slot niet dat het veel invloed zal hebben op de wedstrijd. "John is wel een beetje in het voordeel, hij kent al onze spelers heel erg goed en wij kennen de spelers van Utrecht wat minder goed", zegt de coach. "Maar we kunnen natuurlijk alle wedstrijden van elkaar zien en hebben al vaak tegen ze gespeeld. Ik denk dat we allebei heel goed weten wat we kunnen verwachten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›