Paes verklapt: ''Als ik heel eerlijk ben wilde ik graag naar PSV'' Klaiber over 'maatregelen' Van den Brom: ''Moeilijk uit te leggen'' FC Utrecht treft CL-deelnemer op trainingskamp onder Spaanse zon Van den Brom kritisch op FC Utrecht: ''Dat irriteert me wel'' ''FC Utrecht voor tiende keer rode cijfers onder Van Seumeren''

Maher onthult: ''FC Utrecht wilde me al drie jaar achter elkaar''

( 0 reacties)
Maher onthult: ''FC Utrecht wilde me al drie jaar achter elkaar''

Adam Maher begon zijn carrière bij AZ en maakte een transfer naar PSV. Daar werd hij nooit onomstreden. Via FC Twente en opnieuw AZ, is hij nu een van de belangrijke spelers van FC Utrecht.

Maher keerde in 2018 terug bij AZ en dat was niet zonder risico, erkent hij in het Algemeen Dagblad. ''Ik wist wel dat ik een bepaald risico nam door naar AZ te gaan, zeker omdat je er ooit al eens top hebt gepresteerd. Als je dan niet zou leveren, weten mensen echt zeker dat je niet zo goed bent als ze dachten. Er was ook geen perspectief toen ik binnenkwam, want het middenveld van het jaar ervoor stond er al. Ik voelde bij mijn terugkomst wel direct het plezier. De omgeving voelde als vanouds.''

De middenvelder moest geduld opbrengen, maar uiteindelijk betaalde het wachten zich uit. ''Het was wachten op mijn kans, die kwam er en sindsdien ben ik nooit meer uit het team geweest. Kijk, als je het ooit hebt laten zien ben je niet zomaar een speler die het niet meer kan'', zegt Maher. Na een goed seizoen in Alkmaar besloot hij om de overstap te maken naar FC Utrecht. Dat kwam voor velen als een verrassing, want de Domstedelingen zijn qua niveau geen grote stap vooruit. 

''Ik voelde me ook goed bij AZ, hoor. Maar voor mijn gevoel was dit wel de beste optie. FC Utrecht wilde me al drie jaar achter elkaar, altijd probeerde de club me te halen. Dit was de keuze die ik voor mijn gevoel moest maken, terwijl AZ een stabiele factor was'', aldus Maher.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›