Paes verklapt: ''Als ik heel eerlijk ben wilde ik graag naar PSV'' Klaiber over 'maatregelen' Van den Brom: ''Moeilijk uit te leggen'' FC Utrecht treft CL-deelnemer op trainingskamp onder Spaanse zon Van den Brom kritisch op FC Utrecht: ''Dat irriteert me wel'' ''FC Utrecht voor tiende keer rode cijfers onder Van Seumeren''

Lof voor Ihattaren: ''Hij is een echte jongen uit Utrecht''

( 0 reacties)
Lof voor Ihattaren: ''Hij is een echte jongen uit Utrecht''

Mohamed Ihattaren begon zijn voetbalcarrière bij het Utrechtse SV Houten, waar men al snel in de gaten kreeg wat voor uitzonderlijk talent hij was. Inmiddels is hij de smaakmaker bij PSV. 

''Op verzoek van Mohamed schoot ik voor hem altijd de bal omhoog. Hij nam die dan direct vanuit de lucht aan en legde de bal in één keer dood met zijn voet. Terwijl 99 van de 100 kinderen die bal eerst 100 keer laten stuiteren. Echt bizar. Zo'n talent op die leeftijd, dat is uitzonderlijk hoor", begint Jacques Schagen, de trainer van Ihattaren bij SV Houten tegen het Algemeen Dagblad.

''We noemden hem toen al Afellay, omdat hij in zijn spel zo op die andere Utrechtse voetballer leek. Nu zitten ze samen bij de selectie van PSV. Mooi is dat'', zegt de trainer, die afgelopen weekend hoorde dat de rasvoetballer zijn interlands voor Nederland gaat spelen. ''Ik heb altijd het gevoel gehad dat hij voor Oranje zou gaan. Dat bijzondere talent zien mensen. Daarom heeft hij ook de sympathie van het volk.''

''Niet voor niets stonden de Utrecht-supporters eind vorige maand tijdens de wedstrijd in Galgenwaard stil bij het overlijden van zijn vader. Hij is echt een jongen uit Utrecht. Het zou mooi zijn als Mootje net zo'n carrière krijgt als die andere Utrechter: Wesley Sneijder'', besluit zijn oud-trainer. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›