MATCHDAY | David Jensen onder de lat bij Jong Utrecht Van den Brom treft oud-bekende: ''AZ is daar verder in dan wij'' Bunnikside doet oproep: ''Van belang dat iedereen mee doet'' 'Kulverhaal' over Van den Brom: ''Hij past écht bij de club'' Maher onthult: ''FC Utrecht wilde me al drie jaar achter elkaar''

Paes laat zich niet gek maken: ''Mijn eigen wedstrijd keepen''

( 0 reacties)
Paes laat zich niet gek maken: ''Mijn eigen wedstrijd keepen''

Voor Maarten Paes staat zondag zijn eerste Eredivisie-wedstrijd tegen Ajax op het programma. De FC Utrecht-doelman is zich zeer bewust van de sentimenten rondom het duel. 

"Natuurlijk merk ik hoe het leeft. Ik woon nu anderhalf jaar in de binnenstad en dan wordt je nu vaker aangesproken", vertelt Paes bij Een Berg Sport. "Maar ik probeer het als elke andere wedstrijd te benaderen. Ik laat mezelf niet gek maken en probeer mijn eigen wedstrijd te keepen."

Paes heeft zich dit seizoen ontwikkelt tot de vaste waarde onder de lat bij FC Utrecht. De 21-jarige goalie is naar eigen zeggen op mentaal vlak een stuk sterker geworden. "Ik denk dat ik er vroeger niet de allersterkste in was. Daarom heb ik er veel aandacht aan besteed toen ik prof werd. Het is zeker iets dat je kan leren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›