Van den Brom: ''Dan denk ik niet dat het iets kan worden''

0
Van den Brom: ''Dan denk ik niet dat het iets kan worden''

FC Utrecht heeft dit seizoen al vier punten behaald tegen de traditionele top drie. Zondag treffen de Domstedelingen de volgende tegenstander, Ajax. FC Utrecht zal in Amsterdam aantreden tegen een ploeg die momenteel boven iedereen uitstijgt.

Dinsdag kwamen de Amsterdammers nog in actie in de Champions League. "Je kijkt als liefhebber naar de Champions League, zeker als Nederlandse ploegen spelen", zegt John van den Brom in het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk kijk je een beetje mee hoe ze het doen."

"Ze speelden iets anders, voor de eerste keer in die formatie", weet de trainer. "Je probeert altijd te bedenken wat ze zondag gaan doen. Maar ze hebben zo veel keus. En daarbij is de manier van spelen van Ajax wel bekend. Dat is niet zo moeilijk, je ziet ze elke week. En dat doen ze goed. Dat is mooi om te zien, eerlijk is eerlijk. Maar ze spelen met veel risico en geven ook veel ruimtes weg. Je gaat zeker kansen krijgen."

Die kansen kreeg FC Utrecht ook in de gewonnen wedstrijd tegen PSV. Sindsdien wijkt Van den Brom nauwelijks af van zijn basisformatie. Het strijdplan van toen, is ook het devies voor zondag. "Als je heel open gaat spelen, veel plezier dan. Dan denk ik niet dat het iets kan worden", aldus Van den Brom. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›