Kerk: ''Hopelijk wordt het zondag de tweede keer voor mij''

0
Kerk: ''Hopelijk wordt het zondag de tweede keer voor mij''

Afgelopen weekend werd Fortuna Sittard thuis met 6-0 verslagen, aankomend weekend staat de topper tegen de koploper van de Eredivisie op het programma. 

"Als je tegen verdedigende ploegen speelt en je maakt snel te goal, dan raken ze vaak in de war. Dus het kwam wel goed uit", aldus Gyrano Kerk in FC Utrecht TV. "Als je eigenlijk heel gemakkelijk thuis met 6-0 wint, dan voelt dat wel lekker."

"Die topwedstrijden wil je natuurlijk ook gewoon winnen, want dat geeft een heel lekker gevoel. Zoals altijd wil je de drie punten binnen halen, maar nu heb je te maken met een hele goede ploeg", vervolgt Kerk.

Ajax speelde dinsdag nog een belangrijke wedstrijd in de Champions League, dit zal volgens Kerk hoogst waarschijnlijk geen probleem zijn voor hen zondag. "Zij hebben ook een hele brede selectie, dus het mag voor hen geen probleem worden. Maar je hoopt het natuurlijk wel."

Eerder dit seizoen wist FC Utrecht al een topwedstrijd te winnen, toen werd PSV met 3-0 verslagen. "Hopelijk zondag weer", aldus Kerk, die ook al ervaring heeft met winnen van Ajax in Amsterdam. "Als je kijkt naar de afgelopen twee jaar, hebben wij het ze daar wel heel moeilijk kunnen maken en zelfs een keer kunnen winnen. Dus hopelijk zondag voor mij de tweede keer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›