Van den Brom blikt terug op bekerduel: ''Gedaan wat we moesten doen''

0
Van den Brom blikt terug op bekerduel: ''Gedaan wat we moesten doen''

Na de bekerzege tegen Excelsior'31 maakt FC Utrecht zich op voor de volgende competitiewedstrijd. In de Galgenwaard is zondag Fortuna Sittard de tegenstander.

Tegen de amateurvereniging kregen een aantal spelers rust van trainer John van den Brom. Aan de andere kant kregen de wisselspelers een mooie kans om zich te laten zien. De vraag is of trainer John van den Brom spelers heeft gezien die nadrukkelijk op de deur hebben geklopt voor een basisplaats.

"Dan moet je kijken met welk doel we die wedstrijd ingingen en wat we ze meegaven. Daarin kregen een aantal jongens de kans om zich te bewijzen op hun positie. Dan kun je concluderen dat we als als team gedaan hebben wat we moesten doen: ons plaatsen voor de volgende ronde. Individueel zijn er weinig mensen die op de deur kloppen op basis van de wedstrijd tegen Excelsior'31. Maar ze kunnen zich ook op de training laten zien", zegt de oefenmeester tegenover RTV Utrecht.

FC Utrecht sloeg vrijdag de gebruikelijke ochtendtraining over en trainde in de middag. "We waren donderdag laat terug, dan moet iedereen ook nog naar huis. Dan moet je het ritme van 's ochtends trainen even doorbreken door 's middags te trainen. De jongens die gespeeld hebben zijn allemaal naar buiten gegaan. Om de vermoeidheid eruit te lopen en te herstellen. Zondag moeten ze er weer staan, en op basis van de data die we van ze hebben, moet dat ook kunnen.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!