"Als ik normaal gesproken 120% geef, geef ik tegen PSV 130''

1
"Als ik normaal gesproken 120% geef, geef ik tegen PSV 130''

Bart Ramselaar maakte deze zomer de overstap van PSV naar zijn oude club FC Utrecht. Dit weekend staat hij tegenover de Eindhovenaren en dat is een speciale wedstrijd voor hem.

De middenvelder speelde drie seizoenen in dienst van de Eindhovenaren en verheugd zich op het weerzien met zijn oude club. Ramselaar is bovendien goed op de hoogte van de tactiek van PSV. "PSV heeft een duidelijk beeld van hoe ze willen spelen. Het is niet vaak dat ze daar van afwijken. Zij hebben veel kwaliteiten en daar moeten we ons tegen wapenen", zegt de speler in gesprek met RTV Utrecht.

In de voorgaande ontmoetingen tussen PSV en FC Utrecht kwamen de Eindhovenaren bijna altijd als winnaar van het veld. "Ik weet niet hoe dat komt. Ik won hier met PSV ook altijd. Ajax heeft het hier wel altijd moeilijk, maar daar komt er wat meer rivaliteit bij kijken. Het is wel een beetje een gek verhaal."

Gemotiveerd is Ramselaar in ieder geval. "Als ik normaal gesproken 120% geef, geef ik tegen PSV 130. Je moet elke wedstrijd met dezelfde instelling het veld in gaan, maar dit is wel specialer dan andere wedstrijden. Of ik revanchegevoelens heb? Nee, ik heb een mooie tijd gehad bij PSV.''

 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Oct 2019 om 13:12
    Beste Bart, je zou altijd alles moeten geven tegen iedere tegenstander !
zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›