''Het talent van Maher en Ramselaar heb ik nooit zo hoog ingeschat''

0
''Het talent van Maher en Ramselaar heb ik nooit zo hoog ingeschat''

Marcel Brands liet zich gisteren uit over Bart Ramselaar en Adam Maher, die hij voor veel geld naar Eindhoven haalde. Beide spelers mislukten bij PSV en spelen nu bij FC Utrecht.

''Het talent van het FC Utrecht-duo Adam Maher en Bart Ramselaar heb ik nooit zo hoog ingeschat als Marcel Brands. De huidig technisch directeur van Everton betaalde als technisch verantwoordelijke bij PSV liefst 15 miljoen euro voor die twee. Beiden mislukten in Eindhoven. Volgens Brands lag het aan de trainers Phillip Cocu en Mark van Bommel en koos Maher voor de verkeerde uitdaging toen zijn carrière bij PSV op een dood spoor belandde'', schrijft Wim Kieft in zijn column voor De Telegraaf.

De analist vindt het kwalijk dat de technisch directeur zijn straatje schoon probeert te vegen over de rug van anderen. "Van iemand als Brands verwacht je niet dat hij anderen als schuldige zou aanwijzen voor het mislukken van spelers van wie hijzelf het talent verkeerd inschatte. Over Maher en Ramselaar had hij gewoon moeten zeggen: sorry, ik heb het verkeerd gezien en dat heeft PSV te veel geld gekost."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›