FC Utrecht wil cashen: ''Spelers waar potentie en waarde in zit''

0
FC Utrecht wil cashen: ''Spelers waar potentie en waarde in zit''

FC Utrecht verdiende in de afgelopen jaren behoorlijk veel geld met uitgaande transfers en de huidige selectie van de Domstedelingen vertegenwoordigt ook wel wat waarde.

Directeur voetbalzaken Jordy Zuijdam ziet Adam Maher en Bart Ramselaar nog een stap hogerop maken, waarbij de club kan profiteren van forse transfersommen. ''Het zijn beiden spelers waar potentie en waarde in zit. Wij proberen spelers aan ons te binden die een directe versterking zijn, zich kunnen doorontwikkelen en ook weer een vervolgstap kunnen maken'', zegt hij in gesprek met De Telegraaf

''Op die manier kunnen we waarde creëren met onze selectie en Maher (26) en Ramselaar (23) passen perfect in dat plaatje. Dat we als FC Utrecht spelers van dit kaliber aan ons kunnen binden, laat zien dat we in een nieuwe fase zitten met de club. Maar het gaat natuurlijk in de eerste plaats om het realiseren van onze sportieve ambities. We willen Europees voetbal halen en de uitdager zijn van de top zes, waarin we zo hoog mogelijk willen eindigen'', besluit Zuidam realistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›