Paes 90 minuten in actie bij winnend Jong Oranje

Maarten Paes heeft met Jong Oranje vanavond goede zaken gedaan in de race om kwalificatie voor het EK onder-21. In Doetinchem won Jong Oranje met 4-2 van concurrent Portugal.

Met Paes onder de lat begon Jong Oranje uitstekend aan de wedstrijd. Binnen tien minuten stond de 1-0 op het bord door een doelpunt van Myron Boadu. Vlak voor rust kreeg Paes toch nog een tegentreffer te verwerken van Queiros.

Direct na rust kwam Oranje alweer op voorsprong via Teun Koopmeiners. Niet veel later kreeg Portugal een strafschop en helaas kon de Utrechtse goalie die niet keren. Een tijdje leek het 2-2 te worden, maar een goede slotfase bezorgde Oranje de zege via nogmaals Myron Boadu en Calvin Stengs.

Opstelling Jong Oranje: Paes, Zeefuik, Schuurs, Van Drongelen, Wijndal, Koopmeiners, Reis, De Wit, Stengs, Boadu (Sierhuis 90'), Kluivert (Gakpo 67').