Troupée hoopte op kans: ''Vind mezelf beter dan Klaiber'' VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!''

Van Overeem: ''Als speler het gevoel dat je er eerder kunt staan''

( 0 reacties)
Van Overeem: ''Als speler het gevoel dat je er eerder kunt staan''

Joris van Overeem heeft dinsdag zijn officieuze rentree gemaakt bij FC Utrecht. In de met 3-2 verloren oefenwedstrijd tegen Almere City maakte de FC Utrecht-middenvelder voor het eerst sinds juli weer zijn opwachting. 

"Lekker, ja genieten", lacht Van Overeem tegenover RTV Utrecht. "Ik ben wel blij. Fysiek ging het goed. Ik ben helemaal fit en voelde me helemaal vrij. Voetballend kon het iets beter, maar ik ben blij dat ik heel gebleven ben. Ik heb stappen gemaakt."

Voor Van Overeem bleef zijn rentree langer uit dan hij had gewild. "Als speler heb je eerder het gevoel dat je er kunt staan. Maar ik had veel vertrouwen in de medische staf en die hebben goed uitgelegd wat het plan was en waarom. Ik volg hun pad."

Van Overeem durft niet te zeggen of hij na de interlandperiode weer een basisplek heeft. "Ik denk dat dat niet alleen van deze wedstrijd afhangt. Ik heb vorig jaar een heel seizoen gespeeld", stelt hij. "Ik wil laten zien dat ik helemaal fit ben en dan mogen zij de keuze maken. Ik moet gewoon laten zien dat ik hoor te spelen. En daar ben ik mee bezig."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!