''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' Utrecht geeft tegen Willem II voorsprong uit handen in blessuretijd 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Maher: ''Het is niet zo dat ik dit doelpunt speciaal nodig had''

( 0 reacties)
Maher: ''Het is niet zo dat ik dit doelpunt speciaal nodig had''

FC Utrecht verloor zaterdagavond met 2-1 bij Vitesse, maar Adam Maher hield toch iets positiefs over aan het duel in Arnhem. De middenvelder van FC Utrecht scoorde namelijk voor de eerste keer in het shirt van de Domstedelingen.

"Ik wachtte er al een tijdje op", zegt Maher in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik kwam tot nu toe nog niet echt in de positie om te scoren. Maar natuurlijk wil ik meer doelpunten maken. Dat zou eigenlijk ook moeten, ook vanaf deze positie. Maar het is niet zo dat ik dit doelpunt speciaal nodig had. Ik heb vertrouwen in mezelf, hoor."

Maher was in het verleden bij AZ en PSV goed voor de nodige doelpunten. Zo scoorde hij eens elf keer in één seizoen. "Maar toen stond ik op tien", benadrukt de middenvelder. "Nu sta ik verder naar achteren. Dan probeer ik op een andere manier belangrijk te zijn, bijvoorbeeld met het geven van assists."

De vijfvoudig international van Nederland wil nog meer betrokken worden bij het spel van FC Utrecht. "Ik wil heel dominant zijn, eigenlijk elke bal hebben. Dat had ook even tijd nodig, want ik ben nieuw in dit team gekomen. Maar ik zeg vaak tegen medespelers: geef die bal maar aan mij, zelfs als er een tegenstander in m'n rug staat. Dat gebeurt nog iets te weinig, vind ik."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!