Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Terugslag voor Makienok: ''Het is verschrikkelijk voor die jongen''

( 0 reacties)
Terugslag voor Makienok: ''Het is verschrikkelijk voor die jongen''

Simon Makienok heeft ook dit seizoen nog niet kunnen overtuigen bij FC Utrecht. De spits is opnieuw al weken uit de roulatie door een slepende blessure.

"Hij komt terug van een blessure, maar elke keer als hij weer begint, krijgt hij een terugslag. Nu zit hij weer dicht tegen de groep aan. Het is verschrikkelijk voor die jongen, want hij doet er alles aan om fit te worden. Het gaat om fit worden en vervolgens fit blijven. Maar: hij komt eraan", aldus trainer John van den Brom in het Algemeen Dagblad.

Ook Joris van Overeem, Justin Lonwijk en derde keeper Thijmen Nijhuis volgden een individueel programma. "Ze hebben een schema in hun revalidatie en dat gaat goed, dat vooropgesteld. Dat is het belangrijkste. Joris is verder dan Justin, hij zal waarschijnlijk eerder aansluiten, maar dat is niet volgende week. Het is uiteindelijk ideaal als je iedereen fit op het veld hebt, zodat je met twintig man kunt trainen en je je groep niet hoeft aan te vullen met spelers van Jong."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›