Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Van den Brom: ''Dan nog niet ben ik niet bang voor hun snelheid''

( 0 reacties)
Van den Brom: ''Dan nog niet ben ik niet bang voor hun snelheid''

John van den Brom hoopt tegen SC Heerenveen opnieuw een zege te boeken in de Eredivisie. De trainer van FC Utrecht zag ook hoe SC Heerenveen vorige week met 4-1 verloor op bezoek bij Ajax.

"Vorige week hadden ze het gevoel dat ze een redelijke wedstrijd speelden, maar ze gaan er natuurlijk wel af met 4-1", begint Van den Brom in het Algemeen Dagblad. "Nauurlijk hebben ze snelle jongens, maar wij hebben met Leon Guwara en Sean Klaiber ook twee 'backies' die redelijk snel zijn. Dat wordt interessant. We moeten verantwoordelijkheid nemen voor onze persoonlijke tegenstanders en kijken hoe we elkaar daarin kunnen helpen."

Van den Brom heeft hiervoor een oplossing gevonden voor FC Utrecht. "Bijvoorbeeld, hoe kunnen we zorgen dat Leon en Sean niet in de één-tegen-één tegen Van Bergen en Ejuke komen. Maar dan nog niet ben ik niet bang voor hun snelheid ten opzichte van onze backs."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›