Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

Ramselaar: ''We moeten vergeten hoe we gewonnen hebben''

( 0 reacties)
Ramselaar: ''We moeten vergeten hoe we gewonnen hebben''

Na drie jaar bij PSV, keerde Bart Ramselaar vlak voor de interlandperiode terug bij FC Utrecht. Gisteren won hij zijn eerste wedstrijd sinds zijn terugkeer bij de Domstedelingen.

“Ik denk dat het onnodig moeizaam ging", blikt Ramselaar bij FOX Sports terug. "We komen op 2-0, dan moet je de wedstrijd op slot gooien door opzoek te gaan naar de 3-0. Dan scoren zij de 2-1, maken wij het ons nog onnodig lastig en wordt het nog spannend.”

“Na de eerste twintig minuten werd het slordig en kwamen we niet meer in ons spel. In de tweede helft ging dat beter, maar moesten we na die goal verder gaan en opzoek gaan naar die 3-1, die viel eigenlijk te laat”, vervolgt hij zijn analyse.

“Het is nog wel zoeken, dat was duidelijk", stelt de middenvelder. "Waar dat in zit weet ik niet. Misschien in dat Emmen compact speelt, maar dat wisten we en hebben we op getraind. Toch ging dat moeizaam. Dan moet je uit je schulp kruipen, elke bal willen hebben en doen waar je goed in bent. Dat kan beter denk ik.”

“Ik denk dat we zeer gretig waren vandaag, dat straalde er ook wel vanaf, alleen was het wat slordig hier en daar. Uiteindelijk gaat het om de winst en moeten we vergeten hoe we hebben gewonnen”, besluit Ramselaar.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!