Troupée hoopte op kans: ''Vind mezelf beter dan Klaiber'' VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!''

VIDEO | Samenvatting: Hoogma in de fout bij zege Jong Oranje

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Hoogma in de fout bij zege Jong Oranje

Maarten Paes en Justin Hoogma hebben dinsdag met Jong Oranje een eenvoudige zege geboekt op Jong Cyprus. In de EK-kwalificatiewedstrijd bleken de Nederlanders met 5-1 te sterk. 

Paes en Hoogma mochten dinsdag allebei in de basis beginnen. Beide spelers maakten eveneens de negentig minuten vol. Het FC Utrecht-duo zag bovendien dat Jong Oranje het in de openingsfase moeilijk had tegen Jong Cyprus.

De Nederlanders kwamen slecht uit de startblokken en kregen na tien minuten spelen de 0-1 om de oren. Nog geen vijf minuten later herstelde Teun Koopmeiners vanaf elf meter het evenwicht. Met een doelpunt van Dani de Wit - op aangeven van Kaj Sierhuis - kwam Jong Oranje op voorsprong. De FC Groningen-spits was even later zelf trefzeker uit een voorzet van Deyovaisio Zeefuik. 

In een zwakke tweede helft breidde Jong Oranje pas tegen het einde de score uit. Dani de Wit maakte zijn tweede treffer van de avond, waarna Deyovaisio Zeefuik de eindstand op 5-1 bepaalde. Door de zege op Cyprus staat Jong Oranje na één wedstrijd spelen op een derde plek in de EK-kwalificatiepoule. 

Opstelling Jong Oranje: Paes; Zeefuik, Schuurs, Hoogma (87' Van Drongelen), Wijndal; Reis (64' Kadioglu), Koopmeiners, De Wit; Stengs (72' Chong), Sierhuis (72' Redan) en Lang (87' Harroui).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!