Troupée hoopte op kans: ''Vind mezelf beter dan Klaiber'' VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!''

Dalmau ambitieus: ''Ik ben hier niet voor mijn bankrekening''

( 0 reacties)
Dalmau ambitieus: ''Ik ben hier niet voor mijn bankrekening''

Adrian Dalmau is goed op weg om zijn persoonlijke record van vorig seizoen te evenaren. Met twee doelpunten in zijn eerste twee duels namens FC Utrecht lijkt de Spanjaard ook dit seizoen op schot.

"Afgelopen jaar heb ik negentien keer gescoord. Of ik dat hier kan verbeteren? Waarom niet?", reageert Dalmau in gesprek met Voetbal International. We hebben creatieve spelers en een aanvallende speelstijl. Dat betekent dat we veel kansen creëren. Vorig jaar heb ik weinig kansen nodig gehad om veel te scoren. Ik zie alleen maar voordelen."

Zijn keuze om voor FC Utrecht te voetballen was opvallend, zeker gezien de belangstelling van buitenlandse clubs. "Er was meer interesse. Ik had nu ook in Italië kunnen voetballen. Of bij Maccabi. Het geld daar was ongelooflijk. De mensen moeten begrijpen dat ik hier niet ben voor mijn bankrekening. Dat kan later altijd nog. Ik heb sportieve ambities. FC Utrecht is een grotere club dan Heracles. Dit is die volgende stap die ik zo graag wilde maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!