VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Janssen nog steeds vol vertrouwen: ''We zijn beter geworden''

( 0 reacties)
Janssen nog steeds vol vertrouwen: ''We zijn beter geworden''

Willem Janssen zit niet in zak en as na twee verloren wedstrijden op rij met FC Utrecht. De aanvoerder van de Domstedelingen kijkt met veel vertrouwen uit naar de rest van het seizoen.

"Ik denk nog steeds dat we een mooi seizoen gaan draaien", vertelt Janssen in het RTV Utrecht-programma Een Berg Sport. "De structuur is anders, we spelen aanvallender. Maar we zijn beter geworden."

Gert Kruys denkt dat de verandering in speelwijze ertoe heeft geleidt dat FC Utrecht defensief kwetsbaarder is. "FC Utrecht speelt met twee aanvallende backs, en zonder Strieder heeft het middenveld geen balafpakker. Het is ultra-offensief. Dat valt niet mee voor centrale verdedigers zoals Willem."

Janssen is het niet helemaal eens met Kruys. "Onze tegenstanders krijgen niet veel kansen", merkt de verdediger op. "Maar ze halen wel een heel hoog rendement uit de paar kansen die ze krijgen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!