VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Geen minuten voor FC Utrecht-spelers bij gelijkspel Oranje onder 20

( 0 reacties)
Geen minuten voor FC Utrecht-spelers bij gelijkspel Oranje onder 20

De eredivisie ligt dit weekend stil, maar dat betekent niet dat alle spelers van FC Utrecht een week rust hebben. De interlandperiode is namelijk in volle gang en dat betekent dat Fabian de Keijzer gisteren een wedstrijd op het programma had. 

De doelman van de Domstedelingen zit namelijk bij de selectie van het Nederlands elftal onder 20. Die selectie speelde gisteren de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Engeland. Het duel eindigde zoals het begon, met een 0-0 op het scorebord.

De Keijzer kwam niet in actie tijdens het onderonsje. Ook Nick Venema, die dit seizoen door FC Utrecht verhuurd wordt aan Almere City, zat de gehele wedstrijd op de bank bij de ploeg van Bert Konterman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!