Emanuelson: ''De kans is groter dat ik blijf dan dat ik wegga''

1
Emanuelson: ''De kans is groter dat ik blijf dan dat ik wegga''

Voor Urby Emanuelson lonkt een basisplaats in de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen VVV-Venlo. Sander van de Streek en Joris van Overeem zijn door blessureleed namelijk afwezig, maar Emanuelson weer niet of hij de kans krijgt van trainer John van den Brom.

"Dat is nog even afwachten. Ik denk dat we dat morgen te horen krijgen", reageert hij in gesprek met DUIC Sport. "We gaan het zien. Rico (Strieder, red.) heeft de vorige twee wedstrijden gespeeld. Ik denk dat we morgen wel zullen horen wie er gaan beginnen."

FC Utrecht gaat het middenveld nog verder versterken met Bart Ramselaar en dat betekent mogelijk dat Emanuelson een plekje daalt in de pikorde. "We hadden al een vol middenveld en de concurrentie wordt alleen maar groter. Je merkt dat FC Utrecht stappen wil maken en dat soort type heb je daarbij nodig om misschien wel die top drie aan te vallen. Het maakt de ploeg alleen maar sterker."

Emanuelson is zelf momenteel niet bezig met een transfer. "Er speelt niets op dit moment", meent de middenvelder. "Ik ken mijn rol binnen de ploeg en denk dat de jongens hartstikke blij zijn dat ik er ben, maar voor mezelf is het wel een beetje wikken en wegen."

"Maar ik ben nog steeds blij dat ik hier ben", vervolgt hij. "Ik ben onderdeel van de groep en help waar ik kan. We zullen zien. Ik denk dat de kans groter is dat ik blijf dan dat ik wegga", besluit Emanuelson.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Aug 2019 om 17:40
    jammer????