OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel

Razendsnelle Abass: ''Je moet me neerhalen, anders ben ik weg''

( 0 reacties)
Razendsnelle Abass: ''Je moet me neerhalen, anders ben ik weg''

Issah Abass tekende zondagmiddag voor de 0-1 namens FC Utrecht in de uitwedstrijd tegen Feyenoord. De aanvaller van de Domstedelingen viel op door zijn snelheid.

Abass zorgde na tien minuten voor de 0-1 en liep daarbij compleet weg bij Feyenoord-verdedigers Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin. "Ik ben moeilijk aan te pakken", zegt de hoofdrolspeler in het Algemeen Dagblad. "Je moet me neerhalen, anders ben ik weg."

De huurling van FSV Mainz kreeg later nog de kans op de 0-2, maar scoorde niet. Abass is erop gebrand zich dit seizoen te laten zien. "Dit was nog niks", zei hij quasi nonchalant. "Ik vind het niveau in de eredivisie best goed. Ik wil hier meer spelen om uiteindelijk die nieuwe kans te krijgen bij Mainz."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›