CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt''

Van den Brom: ''Heb het FC Utrecht gezien dat ik wil''

( 0 reacties)
Van den Brom: ''Heb het FC Utrecht gezien dat ik wil''

FC Utrecht pakte zondagmiddag een punt in de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Trainer John van den Brom vond dat er meer inzat voor de Domstedelingen.

Na de vroege voorsprong via Issah Abass kreeg de twintigjarige Ghanees de kans op de 0-2, maar het lukte hem niet om nogmaals trefzeker te zijn. "Ik had een idee over hoe we moesten spelen. En alles klopte in het begin", zegt Van den Brom in het Algemeen Dagblad. "Wat niet goed ging was het balbezit, vooral in de eerste helft. Het lukte ons niet door te drukken om echt die beslissing in de wedstrijd te forceren."

In de tweede helft had Simon Gustafson de mogelijkheid om de 1-2 te maken, maar ook hij wist niet te scoren. "Er is teleurstelling over het resultaat, want de jongens hadden het gevoel dat er meer in zat. Aan de andere kant ben ik erg tevreden over wat we lieten zien en hoe we tot kansen zijn gekomen. In de tweede helft heb ik het FC Utrecht gezien dat ik wil", aldus Van den Brom. "In die fase beten we fel van ons af."

Met zeven punten uit drie wedstrijden is FC Utrecht goed begonnen aan het nieuwe seizoen. "Je hoorde vooraf een hoop mensen zeggen dat we 'maar' van ADO Den Haag en PEC Zwolle hadden gewonnen. Ik denk dat het dit seizoen leuk kan worden, maar het is natuurlijk koffiedik kijken", besluit Van den Brom.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›