OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel

Janssen: ''Als je tien procent beter speelt, dan win je hier''

( 0 reacties)
Janssen: ''Als je tien procent beter speelt, dan win je hier''

Willem Janssen is tevreden met een punt tegen Feyenoord. De verdediger van FC Utrecht denkt echter dat de Domstedelingen ook met drie punten naar huis terug hadden kunnen keren.

"Je pakt een punt en dat is prima", zegt Janssen bij FOX Sports. "Zij laten veel ruimte in de rug en geven ons ruimte om te voetballen. Daar kunnen we hen pijn doen. Als je tien tot twintig procent beter speelt, dan win je hier."

FC Utrecht kwam op voorsprong via Issah Abass. "Ik geef je het te doen hoor als je tegen zo'n gast moet sprinten. Dat was voor ons fantastisch natuurlijk”, vervolgt Janssen, die zag dat FC Utrecht nog kansen kreeg op de overwinning. "We beschikken niet over het vermogen hier gebruik van te maken.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›