VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht pakt punt op bezoek bij Feyenoord

Feyenoord en FC Utrecht hebben zondag allebei een punt gepakt. In De Kuip bleven de clubs na negentig minuten voetbal steken op een 1-1 gelijkspel.

Na negen minuten kwam FC Utrecht op voorsprong tegen Feyenoord. Na een fraaie solo schoot Abass de bal achter doelman Kenneth Vermeer. Vlak na rust kwam Feyenoord op gelijke hoogte. Op aangeven van Steven Berghuis scoorde Ridgeciano Haps.

De laatste twintig minuten kregen zowel Feyenoord als FC Utrecht kansen om de wedstrijd te winnen. FC Utrecht kreeg de grootste kansen, maar Vermeer hield zijn club op de been.

Opstelling Feyenoord: Kenneth Vermeer; Rick Karsdorp (84. Lutsharel Geertruida), Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden (46. Edgar Ié), Ridgeciano Haps; Liam Kelly, Renato Tapia, Steven Berghuis; Luis Sinisterra, Luciano Narsingh, Sam Larsson (46. Leroy Fer).

Opstelling FC Utrecht: Maarten Paes; Sean Klaiber, Justin Hoogma, Willem Janssen, Leon Guwara; Rico Strieder (72. Urby Emanuelson), Adam Maher, Simon Gustafson; Gyrano Kerk (84. Nick Venema), Issah Abass (64. Václav ?erný), Patrick Joosten.