Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

''Dan denk ik wel: Klote, daar hadden wij ook moeten staan''

( 0 reacties)
''Dan denk ik wel: Klote, daar hadden wij ook moeten staan''

Nog voor de eerste speelronde in de Eredivisie was FC Utrecht al klaar in Europa. Na een verlenging in de tweede wedstrijd kon de volgende ronde niet veilig gespeeld worden. Erg teleurstellend volgens coach John van den Brom.

“Dat was een valse start. Toen hebben we met vlagen ook heel goed gespeeld, alleen toen waren wij niet bij macht om de vele kansen die we hadden om te zetten in doelpunten. Dat heeft uiteindelijk ons de nek gekost. Dat is hartstikke zuur", begint hij bij FOX Sports.

Hij is dan ook jaloers op Ajax, PSV, AZ en Feyenoord. "Als ik die ploegen die nu nog actief zijn zie, denk ik wel: Klote, daar hadden wij ook moeten en willen staan. En dat hebben we niet gedaan, dat kunnen we onszelf verwijten, alleen een paar dagen later staat wel de eerste Eredivisie wedstrijd voor de deur en kan je het van je afspelen zoals wij dat nu doen.”

De focus kan nu echter volledig op de competitie en de beker, met als volgende tegenstander Feyenoord. “Het wordt een interessante wedstrijd. Ik kijk naar onszelf. Het is interessant voor mijzelf of wij alle dingen die wij willen ook kunnen laten zien in een Kuip. Aan de andere kant hebben wij veel ervaren jongens die al vaker daar gespeeld hebben, dus dat moet ook mogelijk zijn.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›