Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Van den Brom: ''Dit is het FC Utrecht van Utrecht, van de jongens''

( 0 reacties)
Van den Brom: ''Dit is het FC Utrecht van Utrecht, van de jongens''

Met zes punten uit twee wedstrijden is FC Utrecht goed begonnen aan het Eredivisie seizoen 2019-2020. Daarnaast is Van den Brom echter ook heel blij met het vertoonde spel van de ploeg.

“We zijn goed gestart. De maximale scoren, dat is één. Twee is dat voor een trainer, een staf, het altijd belangrijk is hoe je tot iets komt", vertelt hij tevreden aan FOX Sports. "Dan heb je het over de speelstijl die je voor ogen hebt, die je deelt met de jongens en die zij moeten uitvoeren. Dat gaat steeds beter. De volgende stap vind ik, want je moet altijd kritisch zijn, dat we het langer vol moeten houden in een wedstrijd.”

Het huidige spel van FC Utrecht is echter nog niet het spel van de coach zelf, zo geeft hij aan. “Dit is het FC Utrecht van Utrecht, van de jongens. Jij probeert daar sturing en leiding aan te geven met iets wat je voor ogen hebt."

"Ik heb echt genoten van het eerste uur afgelopen zondag, dan kan je 1-0 achter staan in de rust, maar als je het vertrouwen blijft uitstralen naar de jongens en zij krijgen bevestiging met het resultaat dat je behaalt, dan ben je met zijn allen op de goede weg.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›