CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt''

Zin in de Kuip: ''Ik hoop dat het zo snel mogelijk zondag is''

( 0 reacties)
Zin in de Kuip: ''Ik hoop dat het zo snel mogelijk zondag is''

Maarten Paes stond nog nooit in de Kuip als speler op het veld en hoopt dat zondag de eerste keer wordt.

“Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten. Ik hoop dat het zo snel mogelijk zondag is eigenlijk”, biecht hij op aan De Utrechtse Internet Courant.

“Het is een heel mooi stadion", duidt hij op de Kuip. "Ik merkte ook altijd in de warming-up dat ik dan heel lekker keepte omdat er zoveel mensen aan het kijken waren. Ik vind het echt een lekker stadion om te spelen.”

FC Utrecht hoopt na zondag op negen uit drie staan. “Ik denk wel dat we kans maken. Feyenoord heeft ook een heel goed team, ook al zijn ze wat minder aan de competitie begonnen, maar ze zullen in eigen huis normaal gesproken wel favoriet zijn. Alleen wij zitten er lekker in en als wij ons spel kunnen spelen en hun onze wil op kunnen leggen, dan kan het voor hun een hele vervelende middag worden denk ik."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›