Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

''We moeten vol gas geven en vol voor die overwinning gaan''

( 0 reacties)
''We moeten vol gas geven en vol voor die overwinning gaan''

Justin Hoogma versterkt dit jaar FC Utrecht en hoopt op veel speelminuten in de Domstad. Zijn debuut maakte hij volgend weekend en ook dit weekend hoopt hij op minuten tegen Feyenoord in de Kuip.

“Ik denk dat we een goede ploeg hebben en goed voetbal speelden in de eerste twee rondes in de Eredivisie. Dat moeten we nu doorzetten”, begint hij bij FOX Sports.

“Voor iedere voetballer is in de Kuip voetballen hartstikke mooi, maar wij moeten het ook niet te groot maken. Ik denk dat wij met veel vertrouwen daarheen kunnen gaan, ons eigen spel kunnen spelen en drie punten kunnen proberen te halen.”

“Als wij ons eigen spel spelen en met vertrouwen voetballen, dan liggen er mogelijkheden om daar te winnen", blikt hij vooruit. "Daar moeten wij vol in geloven. Maar goed, Feyenoord uit is gewoon een lastige tegenstander. Wij moeten vol gas geven en echt proberen voor die overwinning te gaan.”

FC Utrecht is ambitieus komend seizoen, maar Hoogma wil na de goede start van dit seizoen nog niet te hard van stapel lopen. “Ik denk dat wij met AZ en Vitesse moeten proberen om het die derde plek lastig te maken. Maar eerst moeten we het wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Ik denk dat wij goed op weg zijn en moeten zondag daar een belangrijke stap in zetten.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›