Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

''Het is niet dat ik het niet weet, maar ik kijk nog wat het beste is''

( 0 reacties)
''Het is niet dat ik het niet weet, maar ik kijk nog wat het beste is''

Noodgedwongen zal John Stegeman tegen FC Utrecht met een ander elftal moeten aantreden dan tegen Willem II. De ploeg heeft te maken met veel blessures.

Stegeman moet minstens vijf, en misschien wel zes, wijzigingen doorvoeren. Vito van Crooij, Bram van Polen, Mike van Duinen en Thomas Lam zijn er sowieso niet bij, Pelle Clement is nog een twijfelgeval. "Vito heeft nog steeds klachten aan zijn buikspier. Maar hij staat op het veld, dat is altijd wel een goed teken”, vertelt Stegeman aan De Stentor.

"In het begin van de week ging het echt kloten”, aldus de coach over Clement. "We hebben hem vandaag een gedeelte mee laten doen om te kijken hoe het gaat. Pelle zegt zelf dat hij per uur vooruitgaat. Het is afwachten hoe hij hier op reageert. Dan kijken we of hij zaterdag tijdens de laatste training aan kan sluiten en zondag kan spelen.” Mocht hij niet kunnen spelen, dan mag Dean Huiberts zich opmaken voor zijn Eredivisiedebuut.

Mogelijk staat PEC morgen met een volledig anders middenveld op het veld. Yuta Nakayama speelt op '6', Zian Flemming krijgt zijn kans op '10' en Iliass Bel Hassani is hangende rechtsbuiten. Rick Dekker zakt een linie en vormt samen met Etiënne Reijnen het centrale verdedigingsduo. "Voor een betere communicatie achterin”, verduidelijkt Stegeman.

"Eigenlijk had ik altijd op de eerste dag van het seizoen al mijn elftal klaar. Bam, zo ga ik het doen. Maar dat was hier niet mogelijk vanaf het begin. Dat heeft ook te maken met blessures, inkomende transfers en spelers die later terugkwamen. Het is niet zo dat ik het niet weet, maar ik kijk nog wel wat het beste is", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›