''We willen dominant en aantrekkelijk voetbal spelen''

0
''We willen dominant en aantrekkelijk voetbal spelen''

John van den Brom begint morgen aan de vierde wedstrijd van het seizoen en moet het nog steeds doen zonder Dalmau en Baheback.

Adrián Dalmau kwam over van Heracles en trainde deze week bijna alles mee, maar is nog geen optie voor het thuisduel met PEC Zwolle. Jean-Christophe Bahebeck moet het duel door ziekte missen. Wel kan Van den Brom beschikken over de man in vorm, Gyrano Kerk. Hij was vorig weekend het brein achter de ommekeer tegen ADO. Patrick Joosten is voor morgen nog een twijfelgeval, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Op basis van de trainingen van afgelopen week bestaat de kans dat Issah Abass, Justin Hoogma en Nick Venema, allen huurlingen, een basisplek krijgen en respectievelijk Justin Lonwijk, Emil Bergström en Vaclav Cerny uit de basis houden. Abass en Venema werden in Den Haag ook al vroeg in het veld gebracht. Daarnaast is Maarten Paes de eerste keeper, wat voorlopig geaccepteerd wordt door David Jensen, wordt er vervolgt.

"We zijn het seizoen niet bijster goed begonnen", doelt Van den Brom op de Europese uitschakeling. "Maar de veerkracht en de mentale weerbaarheid die we hebben getoond hebben ons enorm goed gedaan en enorm vertrouwen gegeven."

"We willen het initiatief grijpen en dominant en aantrekkelijk voetbal spelen. Daartoe zijn we met dit elftal in staat”, aldus de coach over het strijdplan van dit weekend.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›