Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Hoogma zelfbewust: ''In Duitsland veel sterker geworden''

( 0 reacties)
Hoogma zelfbewust: ''In Duitsland veel sterker geworden''

Justin Hoogma heeft het in zijn eerste week bij FC Utrecht uitstekend naar zijn zin. De 21-jarige verdediger, die op huurbasis overkwam van Hoffenheim 96, heeft een goede eerste indruk van de club gekregen. 

"Ik ben goed opgevangen door de jongens. Het is een hele leuke groep. Het is me heel goed bevallen tot dusver", vertelt Hoogma tegenover DUIC. De verdediger zegt in Duitsland een betere verdediger te zijn geworden. "Toen ik wegging bij Heracles, moest ik een aantal dingen verbeteren. Ik ben in Duitsland veel sterker geworden in de duels. Daar heb ik echt stappen in gezet."

Of Hoogma zondag meteen al in de basis begint, weet hij niet. "Dat is nog afwachten. Ik hoop dat ik speel, maar ik weet het niet", zegt de nieuwkomer, die denkt dat FC Utrecht tegen PEC Zwolle een lastige wedstrijd wacht. "Tegen iedere tegenstander moet je scherp zijn en je eigen niveau halen. Vorige week hadden we een lekkere start. Dat willen we tegen Heracles doorzetten." 

Hoogma kan niet wachten om zijn debuut te maken in De Galgenwaard. "Dat is waarvoor ik ben gekomen. Met Heracles heb ik een aantal keer in de Galgenwaard gespeeld. Het is een mooi stadion met mooie fans. Ik kijk er zeker naar uit om daar te spelen", besluit hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›