Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Van den Brom zelfverzekerd: ''Wij moeten zondag gewoon winnen''

( 0 reacties)
Van den Brom zelfverzekerd: ''Wij moeten zondag gewoon winnen''

Een basisplek lonkt voor Justin Hoogma. De nieuwkomer bij FC Utrecht behoorde op de laatste training in aanloop naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle tot de basiself. Of dat betekent dat hij zondag in de basis begint, wil trainer John van de Brom niet zeggen.

"Hoe Janssen en Emil Bergström samen spelen, dat weten we inmiddels wel. De training is een uitgelezen mogelijkheid om ook andere combinaties te proberen. We zouden eigenlijk maandag een oefenwedstrijd spelen, maar de tegenstander haakte af", vertelt Van den Brom in gesprek met DUIC. "Of dat betekent dat Bergström gewoon in de basis begint? Dat zeg ik niet, daar nemen we pas morgen een beslissing over."

Zondag wacht FC Utrecht de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Van den Brom rekent op een overwinning. "Met alle respect voor PEC Zwolle, maar wij moeten zondag gewoon winnen", zegt de trainer. "Ook zij hebben al een wedstrijd gespeeld. Al verwachten we zondag nog wel de nodige mutaties, zij misten nog wat jongens door schorsingen en blessures. Maar ik kijk liever naar onszelf. Zeker thuis moeten wij het initiatief grijpen, dominant voetballen en aanvallen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›