Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

'Zieke' Bahebeck ontbreekt bij FC Utrecht; Kerk traint apart

( 0 reacties)
'Zieke' Bahebeck ontbreekt bij FC Utrecht; Kerk traint apart

FC Utrecht bereidt zich zonder Jean-Christophe Bahebeck voor op de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De Franse spits van de Domstedelingen is ziek, dat meldt verslaggever René van den Berg van RTV Utrecht.

Verder beschikt trainer John van den Brom over een nagenoeg fitte selectie. Alleen de al langer geblesseerde Joris van Overeem ontbrak op het trainingsveld bij de Domstedelingen. David Jensen, Simon Makienok en Adrián Dalmau deden wel mee aan de groepstraining, meldt DUIC Sport.

Gyrano Kerk liet zich in eerste instantie ook niet zien op sportcomplex Zoudenbalch. De aanvaller kreeg dinsdag een flinke tik op de training en trainde woensdag binnen. Kerk meldde zich later op het trainingsveld en trainde apart van de groep. Het is niet duidelijk of hij zondag in actie kan komen tegen PEC Zwolle.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Paes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Guwara; Maher, Gustafson, Van de Streek; Cerny, Abass en Venema.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›