CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt''

FC Utrecht enkele weken zonder geblesseerde Van Overeem

( 0 reacties)
FC Utrecht enkele weken zonder geblesseerde Van Overeem

FC Utrecht kan voorlopig geen beroep doen op Joris van Overeem. De middenvelder is geblesseerd geraakt in de uitwedstrijd tegen Zrinjski Mostar.

Van Overeem kwam in Bosnië-Herzegovina tien minuten voor tijd in het veld en speelde de Europa League-wedstrijd wel uit. Hij kwam echter niet ongeschonden uit de strijd met Zrinjski Mostar en ontbrak in de wedstrijdselectie voor het eerste competitieduel met ADO Den Haag.

"In een duel met een speler van de tegenstander heb ik deze blessure opgelopen", zegt Van Overeem op de officiële website van FC Utrecht. "Ik verwacht door deze blessure enkele weken uitgeschakeld te zijn en ga er alles aan doen om zo snel mogelijk weer fit te worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›