Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

FOTO | Kerk en Bahebeck ontbreken bij training FC Utrecht

( 0 reacties)
FOTO | Kerk en Bahebeck ontbreken bij training FC Utrecht

FC Utrecht bereidt zich deze week voor op de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Trainer John van den Brom miste woensdagochtend de nodige spelers op het trainingsveld.

Zo ontbraken Gyrano Kerk, Leon Guwara, Jean-Christophe Bahebeck en Joris van Overeem op sportcomplex Zoudenbalch, zo melden verslaggevers Tim Reedijk en Jeroen Kapteijns van respectievelijk het Algemeen Dagblad en De Telegraaf.

Voor Kerk is belangstelling uit Engeland en Frankrijk, maar de aanvaller ontbreekt vanwege een blessure op het trainingsveld. Kerk kreeg dinsdag een tik op de training en traint daarom binnen, meldt Rodney Bouwhuizen. Ook Bahebeck, die dinsdag eveneens wel trainde, kampt waarschijnlijk met pijntjes. Doelman David Jensen stond wel weer op het trainingsveld bij FC Utrecht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›