Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Update: KNVB wijzigt arbiter voor eerste thuisduel FC Utrecht

( 0 reacties)
Update: KNVB wijzigt arbiter voor eerste thuisduel FC Utrecht

Het Eredivisie-duel tussen FC Utrecht en PEC Zwolle staat zondag onder leiding van Edwin van de Graaf. Dat heeft de KNVB dinsdagavond bekendgemaakt. 

Van de Graaf wordt zondag in Utrecht bijgestaan door grensrechters Richard Polman en Dyon Fikkert. Robin Hensgens is de vierde official. Martin van den Kerkhof zal in het duel tussen FC Utrecht en PEC Zwolle opereren als VAR en krijgt daarbij de hulp van AVAR Marc Nagtegaal.

De Eredivisie-wedstrijd tussen FC Utrecht en PEC Zwolle wordt zondag in de Galgenwaard gespeeld. De aftrap is om 16.45 uur.

Update: De wedstrijd tussen FC Utrecht en PEC Zwolle staat niet onder leiding van Edwin van de Graaf. Het duel in Stadion Galgenwaard wordt gefloten door Siemen Mulder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›